Tip na dárek na poslední chvíli: Vánoční balíčky plné československých chutí z Bistra U Býka

2 min. čtení

Stylová vánoční krabice vrchovatě zaplněná nejrůznějšími uzeninami, rybími výrobky, paštikami a dalšími specialitami… Tenhle jedlý dárek z československého Bistra U Býka pod stromečkem zaručeně potěší.  

V Bistru U Býka, které najdete v Hybernské ulici nedaleko Prašné brány a Masarykova nádraží v centru Prahy, vám do speciálních krabic sestaví vánoční balíček na míru. Jeho součástí může být třeba legendární košická treska nebo adventní salám, který se dá krájet po dnech. Své místo v krabici najdou například i spišské párky, nejkvalitnější oravská slanina, žitavská klobása, šunková pěna Maťko nebo Zipser královský bok, salámy Nitran či Carmen. Oblíbené  jsou také zvěřinové speciality – delikátní jelení fuet, jelení klobásy uzené studeným kouřem, myslivecký salám pikantní nebo v jemnější verzi s hříbky a paštika s dančím masem a bylinkami. Ať už do vánočního balíčku vložíte cokoliv z nabídky Bistra U Býka, jisté je, že tenhle dárek dlouho ladem ležet nebude. Skvěle poslouží třeba už při přípravě silvestrovského či novoročního občerstvení.

Bistro U Býka na jednom místě nabízí to nejchutnější ze Slovenska. Většina produktů pochází přímo od společnosti TAURIS, která na Slovensku reprezentuje špičku  potravinářského segmentu. Bistro U Býka je otevřené od pondělí do pátku 8–20 hodin a v sobotu 9–20 hodin.

Markéta Pavelková https://www.krizovatkachuti.cz/author/redakce

redaktorka, fotografka, recenzentka a webová degustátorka :)

moto: "piš o tom cos zažil a ochutnal na vlastní kůži"

Mohlo by se vám také líbit

Více článků od autora