Zdravé majonézy britské značky Hunter & Gather – ano, zdravá majonéza čtete skutečně správně a chuťově od klasické ji nepoznáte

5 min. čtení

Za chvíli tu máme Vánoce, lehčí alternativu do bramborového salátu jako když najdete!

 

Pro milovníky zdravé stravy úplný ideál – už nemusíte „hřešit“, abyste si pochutnali na majonéze! Možná fakt nebudete věřit, že něco tak dobrého je i zdravé, ale je to tak. Britská značka Hunter & Gather Foods je v mnoha ohledech unikátní, protože vyrábí majonézy, omáčky, dresinky a dipy, které sází na kvalitní, zdravé tuky nabité živinami jako je např. avokádový nebo olivový olej plus další pro tělo přínosné suroviny. Na produktech Hunter & Gather překvapí úplně jednoduché receptury, to kouzlo tkví v kombinaci pár zajímavých surovin v extra bio kvalitě. Žádný lepek, žádný přidaný cukr, žádné trapné vycpávky jako dochucovadla, konzervanty, které našemu tělu nic nedají a jsou jen zbytečná zátěž. Majonézy Hunter & Gather oprávněně sbírají jedno ocenění za druhým. Na český trh tuto značku uvedl obchod Pravé Bio, protože skvěle pasuje do jejich konceptu uceleného zdravého životního stylu a nabídky těch nejlepších produktů, které kvalitou, chutí a geniální jednoduchostí nemají konkurenci.

 

Nejlepší zdravé dobroty vymyslí většinou lidé, kteří sami trpí nějakým zdravotním omezením, mají mlsné jazýčky a nebojí se experimentovat. Nejinak je tomu u značky Hunter & Gather Foods, kterou založila Amy trpící celoživotně celiakií a neohrožený experimentátor Jeff. Dali si za cíl vytvářet po všech stránkách zdravé, co nejvíc výživné „klasické“ produkty v té nejlepší kvalitě. Takže nejen celiaci jako sama Amy, ale i nadšenci do paleo, keto, low carb, suger-free stravy, vegetariáni i všichni s intolerancí mléka si přijdou v nabídce Hunter & Gather na své.

 

Majonézy Hunter & Gather vás dostanou ve všech jídlech, kde jste zvyklí na majonézu klasickou. Do salátů, pomazánek nebo i v rámci teplé kuchyně jako chuťovka k masu, do burgerů – na grilovací party nesmí chybět. Kromě majonéz stojí za to od Hunter & Gather Foods ochutnat i dokonalý kečup, vychytané omáčky, dresinky nebo dipy, ale i luxusní extra panenské oleje nebo praktické nutriční doplňky stravy, např. kolagenovou smetanu do kávy.

 

„Musíte ochutnat“ top výběr majonéz Hunter & Gather:

 

Avokádová majonéza – Classic

https://www.pravebio.cz/hunter-gather-avokadova-majoneza-classic/

Nekompromisní krémová majonéza, která má lahodnou, úplně „klasickou“ chuť. Asi milion možností využití v kuchyni jako u běžné majonézy. Ten zásadní rozdíl je použití avokádového oleje v základu. Samozřejmě žloutky a pak už jen himalájská sůl a jablečný ocet. NIC VÍC. Žloutky jsou od šťastných britských slepic z volného chovu. Avokáda ze Španělska – v každé sklenici je narvaných 8 kusů ručně sbíraných, zralých avokád! Jsou to ty nejkvalitnější bio, akorát měly tu smůlu, že byly na pohled různých tvarů, trochu takové ošklivky. Použití v majonéze je vlastně geniální záchranná akce. (Eko zajímavost: slupky a pecky z avokád se využijí na bio palivo).

Cena: 259,- Kč (250 ml)

 

Avokádová majonéza – Chipotle

https://www.pravebio.cz/avokadova-majoneza-chipotle/

Vynikající krémová majonéza s příjemně pikantní příchutí jalapeño chilli chipotle papričky a limetky. Kdykoliv zatoužíte po mexickém gurmánském povyražení, stačí sáhnout do lednice. Skvělá i  sólo jako pomazánka na pečivo nebo dip k masu, zelenině, hranolkům, tortillám apod.

Avokádová majonéza – Chipotle

Cena: 259,- Kč (250 ml)

 

Avokádová majonéza – česneková

https://www.pravebio.cz/hunter-gather-avokadova-majoneza-s-cesnekem/

Majonézová specialitka pro milovníky česneku. Základní lahodná avokádová majonéza dotažená k dokonalosti voňavým česnekem, černým pepřem a kapkou citronové šťávy.

Gurmánské fantazii se meze nekladou, jako chuťovka k masu, zelenině, základ dresinku, do pomazánek… Ale je tak dobrá, že ji budete možná konzumovat „jen tak“ na pečivu.

Cena: 259,- Kč (250 ml)

 

Olivová majonéza – Classic

https://www.pravebio.cz/hunter-gather-olivova-majoneza/

Gurmánský majonézový požitek ze super kvalitních surovin – bio žloutky a bio olivový olej ze španělských oliv té nejlepší kvality. Plus jablečný ocet a himalájská sůl, nic víc. Využití úplně stejně široké jako u klasické majonézy. Bramborové a jiné saláty, povýšení šťavnatých steaků i křupavé zeleniny, pomazánky, dipy, dresinky…

Olivová majonéza – Classic

Cena: 259,- Kč (250 ml)

 

Olivová majonéza – pikantní s citronovou příchutí

https://www.pravebio.cz/olivova-majoneza-s-lehce-pikantni-citronovou-prichuti /

Úchvatná a zdravá majonéza s dokonalou krémovou strukturou. Z bio žloutků a bio olivového oleje. V jednoduchosti je síla. Příjemně nakyslá chuť perfektně doladí jakýkoliv rybí pokrm a hranolky i zeleninové nebo těstovinové saláty povznese do gurmánských nebes.

Olivová majonéza – pikantní s citronovou příchutí

Cena: 259,- Kč (250 ml)

 

Markéta Pavelková https://www.krizovatkachuti.cz/author/redakce

redaktorka, fotografka, recenzentka a webová degustátorka :)

moto: "piš o tom cos zažil a ochutnal na vlastní kůži"

Mohlo by se vám také líbit

Více článků od autora